|
| Autor |
Wiadomość |
mix
Moderator

|
Piłka nożna |
|
Tutaj toczą się rozmowy wyłącznie o piłce nożnej.
 |
 |
Dzięki Luthien, tak he he to i ja kibicuję tak zacięcie, z tymże Wiśle Kraków i mix wiem co to znaczy kibicować na "uchodźstwie" |
Nie o kibicowaniu tu temat, ale skoro to taki luzniejszy dzial i nawiazala sie dyskusja to dodam cos od siebie.
Wisle kibicuje od malego. Pamietam poczatki byl to sezon 1998/99 ... nawet szal Wisly byl pierwszym szalikiem w mojej kolekcji, ktora dzisiaj liczy sobie hmm chyba z 35 szalikow. Oczywiscie kibicuje im ... "pilkarsko". Bo kibicowsko zawsze najwazniejszy dlamnie byl, jest i bedzie ŁKS Łomża ! Co do kibicowania na "uchodźstwie" to znam ten bul. Ty mieszkasz w Warszawie, gdzie rzadzi znienawidzona Legia. Ja mieszkam w Chicago, gdzie jest mnustwo kibicow Jagi, ale i Wisly. Zreszta bylem w Chicago na meczu Wisla - Sevilla, wygranym zreszta przez Biala Gwiazde 1-0. Na pewno na plus jest tez to, ze w Krakowie gra - zreszta z powodzeniem Rafal Boguski - wychowanek ŁKSu Łomża.[/b]
| Czw Wrz 27, 2007 00:04 |
|
 |
Reklama
|
|
| Czw Wrz 27, 2007 00:04 |
|
 |
|
|
|