Forum Linkin Park Strona Główna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ Zaloguj
Siatkówka

Odpowiedz do tematu    Forum Linkin Park Strona Główna » Sport Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
Siatkówka
Autor Wiadomość
BigBadBeti
amator

Post Siatkówka Odpowiedz z cytatem
Czy jest tu ktoś z kibiców siatkarskich? Komu kibicujecie? i w ogóle wszystko o klubach i reprezentacji Smile
Zaczynając od siebie to najbliższym mi klubem jest Mostostal Kędzierzyn-Koźle, choć złote czasy już dawno minęły, niestety :/ jednak zawsze życzę im dobrze. Co do pozostałych klubów to kibicuję lepszym Wink A tak serio, to może Olsztyn.
Z zapartym tchem śledzę za to zawsze zmagania reprezentacji (jakoś bardziej wolę męską...nie wiem czemu ;P, ale żeńską też oglądam).
Pią Wrz 28, 2007 11:45 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Pią Wrz 28, 2007 11:45
Nadiya89
Administrator

Post Odpowiedz z cytatem
Super, ze założyłaś ten temat, miała go założyć, ale przez ostatnie dwa dni nie miałam ani chwili czasu na kompa.
Ja przede wszystkim bardzo gorąco kibicuje naszym reprezentacjom (męskiej i żeńskiej), ale nie śledzę potyczek żadnej z lig, za to jak przychodzą jakieś Mistrzostwa bądź turnieje to kibicuje jak trza Wink.

W głębi Twych oczu można się utopić. Ja już to dawno zrobiłam:D:* (to o adminie Adku:D)

LINKIN PARK FOREVER!!
Pią Wrz 28, 2007 15:21 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Yahoo Messenger
MadziakS
znajomek

Post Odpowiedz z cytatem
Reprezentacja żeńska wymiata, haha ^^. Nieźle cisną, ale i tak w finale przegrają pewnie... .
Pią Wrz 28, 2007 17:46 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ziuta91
znajomek

Post Odpowiedz z cytatem
EE przegraja już wygrywałą to wygrają i tym razem>Very HappyVery Happy: Ja kocham siatkówkę grać i oglądać. Mój ulubiony zepsół to też był Mostostal..ale jakoś tak przeminęło Teraz lubię Skrę Bełchatów.Very Happy: No i oczywiście naszą repryzentację męską uwielbiam.Very Happy Babki też są fajne, ale wole facetów oglądać rzecz jasna.Very Happy
Ulubieni siatkarze i siatkarki:
Baby: Glinka, Skowrońska, Mirek- z mojego mista.Very Happy:
Faceci: Winiar, Aruś Gołaś...szkoda, ze nie żyje strasznie fajny facet był, grał świetnie i taki przystojny, Kadziu, Pliński, Wlazły, Żygadło, Gacek, Grusiaa:D:, z zagranicznych: Pierre Pujol, Nikolav Nikolov( czy jak się to tam pisze) I jeszce kilku jest ale nazwisk nie pamiętam. A tak na marginesie to podczas LŚ zauważyłam, zresztą nie tylko ja, że Giba..to gej!!Very Happy:
Pią Wrz 28, 2007 19:15 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Nadiya89
Administrator

Post Odpowiedz z cytatem
Ano Giba zalatywał mi gejostwem Razz. Ale no co, tolerancyjnym trzeba być Razz, zwł. że to dobry siatkarz.

W głębi Twych oczu można się utopić. Ja już to dawno zrobiłam:D:* (to o adminie Adku:D)

LINKIN PARK FOREVER!!
Pią Wrz 28, 2007 20:32 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Yahoo Messenger
ziuta91
znajomek

Post Odpowiedz z cytatem
E tam dobry, lubiany przez sędziów.Very HappyVery Happy^^ ALEŻ ja toleranacyjna jestem of kors.Very Happy
Pią Wrz 28, 2007 20:34 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
mix
Moderator

Post Re: Siatkówka Odpowiedz z cytatem
BigBadBeti napisał:
Czy jest tu ktoś z kibiców siatkarskich?

Nie obrazaj ludzi Laughing Cool .

Pią Wrz 28, 2007 21:21 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
MadziakS
znajomek

Post Odpowiedz z cytatem
I za przeproszeniem przepupiły Sad. Ale i tak tak czułam :/. Mogłam nie oglądać, tylko pójść biologie obkuć, z głowy bym miała Very Happy.
Nie Wrz 30, 2007 14:02 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Nadiya89
Administrator

Post Odpowiedz z cytatem
Szkoda, co jest grane ostatnio z naszymi reprezentacjami, że grają super w eliminacjach a walkę o medale przegrywają;|...

LINKIN PARK FOREVER!!
Nie Wrz 30, 2007 14:04 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Yahoo Messenger
MadziakS
znajomek

Post Odpowiedz z cytatem
Dzisiaj jeszcze o brązowy walka :/. Ale to już i tak nie ma sensu Very Happy. Nasze złotka, phi Very Happy. Jeden + to taki, że nie będą tej nuty łupiej w TV puszczać przez miesiąc Very Happy.
Nie Wrz 30, 2007 14:07 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Nadiya89
Administrator

Post Odpowiedz z cytatem
Jakiej głupiej nuty?

LINKIN PARK FOREVER!!
Nie Wrz 30, 2007 14:08 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Yahoo Messenger
MadziakS
znajomek

Post Odpowiedz z cytatem
Onaaaaa jest ze snów a ubrana w codziennośććććć xD.

Czy jakoś tak Very Happy. Ira chyba Very Happy. Jak wtedy leciała, to myślałam, że wykituję :d.
Nie Wrz 30, 2007 14:11 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Nie Wrz 30, 2007 14:11
Odpowiedz do tematu    Forum Linkin Park Strona Główna » Sport Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: