Autor |
Wiadomość |
Nadiya89
Administrator
|
Przerwa w adminowaniu do 11.09.07 r. i inne ważne informacje |
|
Moi Drodzy na początek chciałam powiedzieć, że moja nieobecność na forum przez ostatnie dni po konserwacji systemu, była przymusowa. Gdyż strona forum wogóle mi się nie ładowała, a potem były problemy z DSN.
Na szczęście jest już ok.
Niemniej jednak znów mnie nie będzie na forum, wyjeżdżam w sobotę do 11. września nad morze, ponieważ mam wolne przymusowe od szkoły, dlatego, że praktycznie wszyscy moi profesorowie jadą z pierwszymi klasami na obóz integracyjny i stąd trzecie klasy mają tydzień wolności dłużej. Ja postanowiłam wykorzystać go na wyjazd do rodziny nad morze. Wątpię, żebym przez ten czas pojawiła się na forum. Wszelkie obowiązki póki co przejmie Admin Adek, więc proszę się go słuchać .
Dzięki za to, że rozwijacie forum. Mówcie o naszym forum swoim znajomym i zapraszajcie ich do nas .[color=darkred]Proszę jednak by nie przeklinać na forum, nawet ocenzurowane przekleństwa nie mają prawa pojawić się w poście. Ponieważ upomnienia juz były, następny raz może oznaczać już osta, ale mam nadzieję, ze do tego nie dojdzie.[/color]
Pozdrawiam,
Adminka Nadiya89
Pią Sie 31, 2007 00:01 |
|
|
Reklama
|
|
Pią Sie 31, 2007 00:01 |
|
|
|